×
Meniu

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, candidează la funcția de deputat pentru circumscripția uninominală numărul 1 din Briceni.

 Candidatura a fost înaintată de Partidul Socialiştilor astăzi, 3 noiembrie, în cadrul unui miting „Împotriva politicii distrugătoare a așa-numitei guvernări „pro-europene””.  În discursul său, Zinaida Greceanîi și-a exprimat convingerea că echipa PSRM va cîştiga la alegeri, pentru a schimba situația din țară spre bine.

     „Avem o dorință aprigă și posibilitatea de a învinge, pentru a aduce la guvernare o echipă de profesioniști, căreia îi pasă de ceea ce se întîmplă în țară. Fiind chiar și în opoziție, socialiștii mereu au fost alături de oameni, ei mereu vin în ajutor. Sînt mîndră de echipa noastră, în care sînt niște luptători. Trebuie să ne unim și totul ne va reuși.”

     La miting a participat şi președintele Igor Dodon, în calitate de lider neformal al formaţiunii. Şeful statului a menţionat că, acum patru ani, PSRM a trecut în opoziție pentru că nu există sens de a discuta cu cei care conduc astăzi țara şi că oamenii vor avea posibilitatea să-I aprecieze la alegerile din februarie 2019. Într-o postare pe Facebook, Igor Dodon a apreciat-o pe Zinaida Greceanîi ca fiind „un profesionist și un patriot desăvîrşit al Republicii Moldova”.

     Zinaida Greceanîi a ocupat funcția de prim-ministru al Republicii Moldova, prim-viceprim-ministru, ministru al finanțelor, deputat, iar din anul 2016 conduce Partidul Socialiștilor.

 

Sursa: noi.md