×
Meniu

Termenul-limită de prezentare a Declarației persoanei fizice este 2 mai 2019

Serviciul Fiscal de Stat, în preocuparea sa de a veni cu servicii şi asistenţă calitativă în faţa contribuabilului, ţine să reamintească:

     Termenul-limită de prezentare a Declaraţiei persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit este de 2 mai 2019.

     Serviciul Fiscal de Stat Vă aduce la cunoştinţă că Sistemul informaţional al Serviciului Fiscal de Stat a generat Declaraţia precompletată, conform veniturilor obţinute de către Dumneavoastră, în anul curent.

Pentru a obţine proiectul Declaraţiei în baza datelor disponibile, Vă rugăm să vă prezentaţi la adresa or. Briceni str. Independenței 28 et.2 bir.7

     Atenționăm că informaţia prezentată este preventivă şi obligaţia de declarare integră a veniturilor obţinute rămîne a fi responsabilitatea Dumneavoastră.                  

     Pentru comoditatea Dumneavoastră, activitatea subdiviziunii Serviciului Fiscal de Stat este organizată conform programului prelungit.

     De asemenea, Vă informăm că, în cazul în care dispuneţi de cheie electronică, veţi putea previzualiza Declaraţia cu privire la impozitul pe venit obţinut pentru anul 2018, accesînd cabinetul personal pe portalul www.sfs.md.