×
Meniu

Concertul de raportare al ansamblului coregrafic “Capriciu”

Pe 29 mai în Casa de Cultură a or. Briceni a avut loc concertul de raportare al ansamblului coregrafic “Capriciu”, care a fost și coarda finală a anului de învățământ.  Fondat în anul 1999, ansamblul posedă  un repertoriu vast și tradiții multianuale de educare a tinerilor dansatori.

Coloritul acestei sărbători n-ar fi fost complet fără profesionalismul înalt al conducătorului ansamblului“Capriciu”, Tatiana Pavlovschi, în adresa căreia primarul orașului Briceni,  Vitalii Gorodinschii a exprimat cuvinte de profundă mulțumire.

Concertul de totalizare a fost și clipa de “ADIO” pentru absolvenții Școlii de Arte Plastice, de exprimare a recunoștinței față de pedagogi, părinți și, cu siguranță față de copii pentru fervoarea creativă.

O deosebită mulțumire directorului Școlii de Arte Plastice, Ludmila Vatamaniuc,  care activează pe parcursul a 46 de ani, a exprimat primarul orașului Briceni, Vitalii Gorodinschii.

Evenimentul a fost marcat printr-un număr record de absolvenți – certificate de absolvire a Școlii de Arte Plastice au primit 35 de elevi.